ОТЕ ТОТЕ ПОТЕ

Защо Тоте Поте?

За нас, името на марката ни в буквален превод от бебешки език означава „Сок от портокал„. Сега оптайте да си преведете и „Оте тоте поте„..

За нас и нашият бранд

Децата ни радват, вдъхновяват и зареждат. Родители сме и се стараем да подбираме качествени нещица за малкото ни вдъхновение. Стартирахме Тоте Поте с идеята да предложим нещо качествено, уникално, неподправено и оригинално.

Представяме ви един съвременен български бранд за детски дрешки и аксесоари. Дизайнът на дрешките е авторски и сериите са лимитирани. Използваме само най-чисти материи, 100% сертифициран памук и безвредни бои на водна основа. Всяка дрешка си идва с опаковка, която не е за изхвърляне. Буквално!

Разгънете, оцветете, изрежете и сглобете роботче за игра – забавното занимание е гарантирано, а Природата поне мъничко пощадена!

Използваме само чисти материи, Oeko-Tex® Standard 100 памук както и безвредни бои на водна основа, сертифицирани за печат върху бебешки и детски дрешки.

Всяка дрешка си идва с опаковка от рециклирана хартия. Не я изхвърляйте! Разгънете, оцветете, изрежете и сглобете роботче за игра – забавното занимание е гарантирано, а Природата поне мъничко пощадена.

Да си родител опитващ се да защитава здравето и бъдещето на малчовците е най-важната задача. Стараем се да предлагаме обслужване на ниво и сме винаги на разположение за въпроси, препоръки или просто дружески разговор.

“Обещай ми, че никога няма да ме забравиш, защото ако си помисля, че ще го направиш, никога няма да мога да си тръгна”

Мечо Пух

Количка

loader