Детски суитшърт в синьо „Бели върхове“

48.00лв.

Това е топъл, мекичък и ярък детски суитшърт от Тоте Поте. Много подходящ е за малчугани, които обичат да играят в снега. Още по-подходящ е за родителите, които търсят баланса между студа навън и нестихващата енергия на децата. Всички са доволни, зимата е цветна, а въображението покорява нови върхове.

Изчистване
Код: Няма Категории: , Етикет:

Детски анорак в синьо

Детски анорак в синьо „Бели върхове“ е с уникален дизайн разработен от Тоте Поте. Добре ни е известно колко щуротии сътворява детският ум във всяка минута. Затова искаме да ги илюстрираме с цветни дрешки със свеж дизайн. Той обаче е лимитиран, така че продуктите са наистина специални. Суитшърт “Бели върхове” е наличен в разнообразие от размери. Знаем, че ако обличате децата си еднакво, искате дрешките да са впечатляващи. Този пухкав анорак ще спечели малки и големи без усилие.

Памучен анорак за дете

Нашите дрешки се правят от чисти и естествени материи. Много държим на това. Всъщност, толкова много държим, че първо ще Ви обясним какъв е съставът, а чак след това ще си говорим за дизайна. Аноракът е направен от 100% памук със сертификат Oeko-Tex® Standard 100. Тези зашеметяващо ярки цветове се постигат без компромис. Боите са на водна основа и не дразнят кожата, защото не съдържат опасни химикали, тежки метали и други абсолютно ненужни елементи. И без тях нюансите са свежи и трайни. Хубавите материи също така се поддържат лесно. Затова дрешката не само ще Ви стане любима, а няма да Ви изостави, докато не се наложи да я замените с по-голям размер.

Детски суитшърт за зимата

Това е зимна детска дрешка. Ама наситена зимна. Не просто топли, а пази малчуганите. Качулката е със специална кройка: когато се вдигне, не позволява вратлето да изстине. Получава се истински астронавтски костюм, в който нито една снежинка не прониква. Какво да се прави, ние също обожаваме игрите в снега. Освен качулка, суитшъртът си има и истински джоб отпред (при моделите за господата над 2 годинки). В него се побират всякакви зимни находки. На Вас оставяме само да ги намерите.

Разгледайте и другите детски дрешки в онлайн магазина на Тоте Поте. Всички са направени от чисти, естествени материи. Всички са с уникален и забавен дизайн. И всички пристигат при Вас в кутия-изненада, от която съвсем сами да си сглобите играчка. Да, ние въобще не си играем. Това оставяме на Вас.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детски суитшърт в синьо „Бели върхове““

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *