Детски ежедневен панталон „Гореща горчица“

Това е удобен и мек детски ежедневен панталон от Тоте Поте. Материята е 100% памук, за да не дразни нежните детски крачета. Идеален е за всекидневни щуротии и даже приканва към тях.

Out of stock!

В момента този артикул не е наличен.

Детски ежедневен панталон с жълти елементи

Няма никаква причина ежедневните детски дрешки да не са вълнуващи и интересни. Затова направихме този детски панталон с ярки цветни елементи на коленете. Кръстихме модела “гореща горчица”, понеже харесваме смелите цветове, също като смелите малки рицари. Панталонът е подходящ както за момче, така и за момиче. Съчетава се лесно с други модели и е направен да устои дори на най-вълнуващите пакости. Клинът топли, без да спарва, което позволява на малчуганите да играят на спокойствие. Материята е мека и еластична, както при всички други артикули в магазин за детски дрешки Тоте Поте.

Удобен панталон

Панталонът за всеки ден за дете трябва да е на първо място удобен. Това значи да е направен от 100% чист памук. Най-добре памукът да е свертифициран, за да бъдем всички сигурни, че е подходящ за детски артикули. Естествено, като сме заговорили за материи, няма да пропуснем и боите. И те също като материите, е най-добре да имат сертификат за употреба върху бебешки дрехи. Място за компромиси няма и всичко това за нас е даденост. Обаче ние имаме още един съществен критерий. Все пак, ние много се радваме на пакостите. А рицарските пакости изискват не само да имаме подходяща (памучна, както стана ясно) броня, а и да можем да я поддържаме. Затова детският панталон “Гореща горчица” се пере лесно. Той е основно в тъмен цвят, защото всички сме наясно, че най-забавните игри са на земята. Имаме обаче и бонус: коленете са подплатени. Така ще бъде топло и уютно по време на игра, а мама и тате ще са спокойни за съдбата на любимите панталони.

Детски ежедневен панталон “Гореща горчица” се комбинира перфектно със суитшърт в същата разцветка. Разгледайте и другите ни предложения. Ще видите още много смели светове и интересни модели. Каквото и да поръчате, ще дойде при Вас във вълшебна кутия. От нея можете да си сглобите робот, да си го оцветите и да се оправдавате с него за белите, които сте сътворили.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детски ежедневен панталон „Гореща горчица““

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *