Детска бяла тениска „Морски Приключения“

30.00лв.

Тази бяла тениска е създадена за горещите дни, когато търсите прохлада, за да замислите спокойно следващата пакост. Тя е безкомпромисно памучна и си има сертификат за това. А принтът на вълнички има една единствена цел: да ни подкани да се гмурнем в морските приключения.

Изчистване

Детска бяла тениска

Детска бяла тениска модел “Морски приключения” е направена от чист памук. Преди да говорим за дизайн и картинки, нека да се спрем на най-важното. То е меката, естествена материя и безвредната боя. Текстилът, от който изработваме абсолютно всички тениски, притежава сертификат Oeko-Tex® Standard 100, за да сте напълно спокойни с какво обличате децата си. Боите не съдържат абсолютно никакви вредни химикали, формалдехид, тежки метали и други неприятни елементи, които ние с лекота избягваме. Материята не само е удобна и лека, а и се поддържа лесно. Ние знаем, че мама и тате няма да направят компромис с искрящата белота, но и малчуганите няма да отстъпят от приключенските си планове. Проблеми няма: тениската ще остане невредима.

Детска тениска с морски мотиви

Този модел е създадена за единствения приемлив начин да прекараш лятото: в игри на открито. Покрай морския бряг ще е твоята вярна броня, за да се изправиш смело срещу рибките, рачетата и другите морски чудовища. Не забравяй, че само за да влезеш в замъка (било то и пясъчен), ти трябва подходящо облекло. Е, с модела “Морски приключения” можеш първо да си го построиш, а след това спокойно да го обитаваш. Материята се поддържа лесно и съхне бързо, защото знаем, че искате да си я носите постоянно.

Детска бяла тениска за момиче и момче

Представеният модел “Морски приключения” е подходяща за момиченца и момченца. Задачата е изпълнена: той е удобен и улеснява щуротиите. Щампата е универсална, тъй като непримиримо вярваме в свободата на детското въображение. По тази причина ще Ви изпратим лятната дрешка във вълшебна кутия, която се превръща в робот с малко сръчност. Не Ви съветваме да го вземате със себе си покрай морето, защото е картонен. Но не забравяйте да вземете тази блузка с къс ръкав, защото ще е сред най-важните вещи в багажа за ваканция.

Разгледайте и останалите ни авторски модели в онлайн магазина за детски дрехи.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детска бяла тениска „Морски Приключения““

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *